aboutus

HANGZHOU SAILING DISPLAY CO.,LTD

HANGZHOU SAILING DISPLAY CO.,LTD HANGZHOU SAILING DISPLAY CO.,LTD HANGZHOU SAILING DISPLAY CO.,LTD
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Zeilen
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: >2 Million
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

   

Co. Ltd van de Hangzhou is Varend die Vertoning in Hangzhou-stad wordt gevestigd een professionele vervaardiging die prijsraad, vertoningsproducten, bevorderingskaarten en andere ondersteunende faciliteiten voor kettingen van supermarkten, winkelcomplexxen en exclusieve opslag aanbieden. Ons hoofdproduct behandelt uitgebreide waaier. Het omvat POP bevorderingssteunen, plastic POP klemmen, markeringen, prijsetiketten, fruit en groenten prijs-planken en POP opschortingstoebehoren. Voorbij dat, zijn om het even welke soorten acrylproducten, het schermdrukken die in detailhandelshuis wijd verfraaid en breed zijn de voordelen.

 

Onze eigen fabriek is samengesteld uit Hardwareafdeling, de Afdeling van de Injectievorm, Assemblerende Afdeling, de Afdeling van de Serigrafievervaardiging en Acryl-Verwerkingsafdeling. Elke afdeling steunt de waarborg van de prima goederen. De ponsenmachine, de snijdende machine van NC, de snijmachine van de staalplaat, het mengen de machine, de boor en andere soorten lassenmateriaal verstrekken een betrouwbare voorwaarde voor de kwaliteit. Tegelijkertijd, is het ervaren personeel gedreven backbone van onze vervaardiging geworden. Met een sterk team voor één doel, nemen wij meer zorg van wederzijdse ontwikkeling van het bedrijf en de arbeiders.

 

Aangezien ons bedrijf opstelling is geweest, hebben wij vertrouwen en steun van klanten krijgen, aangezien het product goede kwaliteit, diverse waaier en relatieve aantrekkelijke prijs heeft. Met de geest van „kwaliteit eerst, klant eerst“, zullen wij betere product en de dienst voor onze klanten en vrienden verlenen blijven.

-02-
Geschiedenis

Vestigde vele jaren, zijn wij een onderzoek, een ontwikkeling, een productie en een verkopende fabriek van de Tekenhouder

Wij hebben materiaal, de productiemogelijkheden van uitstekende kwaliteit en hoogst bekwame beheersteams vooruitgegaan. Wij verstrekken de hoogte - kwaliteitsproducten en de beste diensten in binnen- en buitenland voor klanten. Winnen een hoge bewondering en wijd op vertrouwd wij door vele klanten, wegens onze hoogst concurrerende prijzen en betrouwbare kwaliteit. 

-03-
Dienst

Ons hoofdproduct omvat POP bevorderingssteunen, plastic POP klemmen, markeringen, prijsetiketten, fruit en groenten prijs-planken en POP opschortingstoebehoren. Voorbij dat, zijn om het even welke soorten acrylproducten, het schermdrukken die in detailhandelshuis wijd verfraaid en breed zijn de voordelen.

-04-
Ons Team

Co. Ltd van de Hangzhou is Varend Vertoning samengesteld uit Hardwareafdeling, de Afdeling van de Injectievorm, Assemblerende Afdeling, de Afdeling van de Serigrafievervaardiging en Acryl-Verwerkingsafdeling. Elke afdeling steunt de waarborg van de prima goederen. De ponsenmachine, de snijdende machine van NC, de snijmachine van de staalplaat, het mengen de machine, de boor en andere soorten lassenmateriaal verstrekken een betrouwbare voorwaarde voor de kwaliteit. Tegelijkertijd, is het ervaren personeel gedreven backbone van onze vervaardiging geworden. Met een sterk team voor één doel, nemen wij meer zorg van wederzijdse ontwikkeling van het bedrijf en de arbeiders.

Contactgegevens